Zwembadbouwer

Van Gemert Zwembaden is uw zwembadbouwer voor het luxere segment. Met al meer dan 50 jaar ervaring realiseren wij de aanleg van hoge kwaliteit zwembaden. U kunt bij ons rekenen op expertise met oog voor schoonheid en stijlvolle details. Wij zijn actief in heel Nederland en komen daarom graag bij u langs. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Wij zijn uw zwembadbouwer voor maatwerk zwembad

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare zwembadbouwer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een standaard zwembad wilt of een op maat gemaakt zwembad, wij stemmen onze diensten af op uw wensen en geven u passend advies. Bij een maatwerk zwembad heeft u de volledig regie qua de afmeting, de vorm, het waterniveau, de diepte, de kleur van de folie en uit verschillende soorten trappen. Onze specialisten ondersteunen u bij dit project en scherpen uw wensen bij waar nodig.

Welke zwembaden kunnen gerealiseerd worden?

Bij Van Gemert Zwembaden heeft u geruime keuze uit verschillende zwembaden. Wij zijn uniek in onze werkwijzen en laten daarom ook graag zien hoe wij te werk gaan.

De verschillende zwembaden zijn:

Geniet elke zomer weer van de zwembaden van Van Gemert. Daarnaast creëren wij ook unieke extra’s die het leven nog aangenamer maken. Wij laten graag aan u onze verschillende zwembaden zien in onze showroom. Zo kunt u met eigen ogen bekijken welk zwembad het beste bij u past.

Waarom Van Gemert Zwembaden als uw zwembadbouwer?

Met onze deskundige begeleiding zijn wij de perfecte partner om uw droom werkelijkheid te laten worden. We gebruiken enkel de beste materialen en laten ons niet beperken. U kunt bij ons terecht voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het is dus mogelijk om een zwembad van Van Gemert tegen te komen op verschillende locaties, zoals hotels, openbare sauna’s, fitnesscentra en zelfs in de tuin van uw buren. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Luxe extra’s

Met onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen haalt u de betekenis van wellness rechtstreeks in huis. Foliezwembaden kunnen voorzien worden van luxe extra’s, zoals automatische desinfectie, led-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.

Unieke showroom

In onze showroom van 1100 vierkante meter vindt u de innovatieve mogelijkheden en de meest actuele trends. Als enige in Nederland kunnen wij een vijftal werkende zwembaden demonstreren: zowel bouwkundige zwembaden, polyester- of monoblockzwembaden en een betegelde variant. Ervaar ook de verschillende typen afwatering: infinity, overloop en een hoogwaterlijnskimmerbad. Verder zijn er diverse sauna’s en whirlpools te bewonderen. Onze specialisten geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen.