Sauna’s

Sauna’s: een ultiem genietmoment

De sauna; er zijn weinig andere plekken waar u zich er zó bewust van bent dat u lééft. Een eigen plek om letterlijk alles van u af te laten glijden. Sauna’s bieden ogenblikkelijk ontspanning en geven uw gezondheid een ware boost. De ware betekenis van een genietmoment ontdekt u tijdens een ontspannende sessie in uw persoonlijke sauna. Even in een andere wereld. In uw eigen huis. Een maatwerk sauna volgt de stijl van uw woning. Geef uw wensen door, of het nu minimalistisch of uiterst luxe is. Er is altijd een oplossing..

Puur hout

Bij de bouw van een sauna is er keuze uit modernere cabinemogelijkheden en de traditionele houtsoorten zoals het populaire Nordische fichten of de wat luxere Hemlock, Red Cedar en Espen. Voor de vervaardiging van saunabanken en leuningen gebruiken we de Afrikaanse houtsoort abachi. Deze is warmtewerend, splintervrij en bevat geen hars.

Maak het af

Maak uw sauna af met glasdeuren of complete glaswanden, strakke fineerpanelen, led-strips, infrarood en designkachels. In onze showroom krijgt u een uitstekende indruk van alle soorten maatwerk sauna’s de wij bouwen.

Op iedere gewenste plek

Een maatwerk sauna kan bijna overal. Dit kan buiten zijn, maar velen kiezen voor een sauna in de woning. Wij laten ons niet afschrikken door schuine wanden en hoeken. Met onze ervaring kunnen wij in nagenoeg ieder hoekje van een huis een sauna bouwen. Daarbij maken we slim gebruik van de geboden ruimte!

Sauna’s uit eigen werkplaats

Bij van Gemert Zwembaden & Sauna’s komen onze maatwerksauna’s uit eigen timmerwerkplaats. We hebben de productie van A tot Z in eigen beheer. Tijdens uw bezoek aan onze showroom laten wij u graag onze werkplaats zien waar onze vakmensen gepassioneerd werken met de beste materialen.