Whirlpools

HotSpring® whirlpools; iedere dag een perfecte dag

Een whirlpool of spa is het summum van genieten dankzij de combinatie van warmte, gewichtloosheid en massage. Helemaal wegdromen in uw eigen huis of tuin terwijl u wordt omgeven door bruisend, warm water. Het is dichterbij dan u denkt… Dompel uzelf onder in weldaad. In uw eigen spa.

Stress en spanning verdwijnen in uw persoonlijke toevluchtsoord. Zo wordt iedere dag een perfecte dag. Van Gemert helpt mee het beste uit uzelf te halen en kiest voor de wereldwijde marktleider: HotSpring®. Het staat al vier decennia lang bekend als toonaangevend in de wereld van spa’s.

Toppunt van design

Het aanbod van HotSpring® telt drie collecties: Highlife®, Limelight® en Hotspot®. Alle vormen een toppunt van design. De Highlife®-collectie biedt geavanceerde technologie, verbluffende looks en een garantie voor ultieme luxe en genot. De Limelight®-collectie biedt kwaliteit en prestatie in een adembenemende moderne stijl. De Hotspot®-modellen tenslotte, zijn ontworpen met een volledige waaier aan eigenschappen en met genoeg ruimte om plaats te bieden aan drie tot zes volwassenen.

Magische veranderingen

Ondergedompeld in het warme water stijgt  uw lichaamstemperatuur,en verhoogt uw bloedstroom waardoor uw bloedcirculatie verbetert. Door de opwaartse kracht van het water voelt u zich gewichtloos, waardoor de druk op uw gewrichten verzacht wordt. Door al deze magische veranderingen voelt u zich mentaal, fysiek en emotioneel beter. De sleur van uw dagelijkse leven staat even uit.

Highlife®-Collectie

Limelight®-Collectie