Prefab beton zwembaden

UNIEK EN INNOVATIEF

Als enige bouwt Van Gemert zwembaden met prefab betonwanden. Deze unieke en vernieuwende werkwijze garandeert u van een oersterk en maatwerk gebouwd zwembad met minimale bouwoverlast en in meeste gevallen lagere bouwkosten.

Hoogwaardige constructie

De betonwanden van uw zwembad storten wij eigenhandig op onze werf. Vervolgens maken we het karwei bij u thuis af. Met een telescoopkraan plaatsen we de wanden, we bevestigen betonmatten en storten de vloer tussen de wanden in. Dit zorgt voor een hoogwaardig constructief afwerkniveau. Dit bouwproces gebeurt in één dag tijd.

Uniek in Nederland

Onze prefab betonbouw zwembaden zijn uniek in Nederland. Ruim vijftig jaar geleden pionierden wij met oplossingen die toen nog onuitvoerbaar leken en hun tijd ver vooruit waren. Wij ontwikkelden nieuwe technieken en maakten het onmogelijke mogelijk. Zelfs vandaag de dag zijn deze zwembaden nog steeds in prima conditie. Klik hier om een filmpje te bekijken van het plaatsen van de prefab betonnen wanden.

Binnen tien dagen uw zwembad

Onze prefab betonbouw zwembaden worden het meeste verkocht. Binnen tien dagen tijd kan uw zwembad compleet aangelegd zijn. Wij vertalen de ware betekenis van wellness in onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen. De prefab zwembaden zijn duurzaam en op maat en kunnen voorzien worden van luxe attributen, zoals automatische desinfectie, led-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.