Infinity pools

Infinity zwembaden gaan op in de skyline en lijken geen einde te kennen. Het water staat tot aan de rand en stroomt over één of meerdere randen af. Door de verborgen rand ontstaat het effect van horizon, alsof je over de zee in de verte tuurt. Deze zwembaden kunt u zowel met folie, tegels of polyester bekleden. Onze prefab betonwanden met overloopgoten bieden een zeer solide constructie hiervoor.

Glamour…

Infinity pools kennen we van de glamourfoto’s die op social media breed gedeeld worden. De bekendste foto’s met infinity pools zijn die van wolkenkrabbers met een aflopend zwembad op het dak. Vanuit het water lijkt het zwembad zo door te lopen in de rest van de stad.

Weidse skyline

Een infinity zwembad is niet alleen een sierlijke toevoeging voor een wolkenkrabber, maar komt ook uitstekend tot zijn recht in de skyline van natuurlijke gebieden of weidse tuinen met hoogte verschil. Met onze vele tientallen jaren ervaring hebben wij inmiddels talloze van deze schitterende pools mogen aanleggen. Ze zijn uniek in uitvoering.