Binnenbaden

Een binnenbad aan huis, wie droomt hier niet van? Een dergelijk bad vormt de parel van menig woning. Het is echter ook een kostbare aangelegenheid. Daarom zijn een goed advies en een uitdrukkelijke inventarisatie van uw wensen onontbeerlijk. De medewerkers van Van Gemert kunnen u voorzien van deskundig advies wat u nodig heeft bij het laten aanleggen van een binnenzwembad. Tal van factoren zijn immers van belang zoals bv: indeling, isolatie, luchtbehandeling en bouwkundige voorzieningen om schade te voorkomen.

Genieten, altijd en overal

U mag rekenen op deskundig advies bij het laten aanleggen van een binnenzwembad. Tal van factoren zijn immers van belang, zoals indeling, isolatie, luchtbehandeling en bouwkundige voorzieningen. Het zegt genoeg dat wij regelmatig gevraagd worden om bouwbestekken te schrijven voor adviesbureaus. Vanzelfsprekend adviseren we ook graag architecten.

Laat u inspireren

Zwemmen onder uw eigen dak kunt u het hele jaar door. Verkwikkend en verfrissend. Zomer en winter, op elk uur van de dag, Kom bij ons een verkwikkende ervaring opdoen en laat u inspireren…