Over ons

Pionier die dromen waarmaakt

In 1972 startte Henk van Gemert zijn onderneming: Van Gemert Zwembaden & Sauna’s. Zoon Wim, die al vroeg in het bedrijf zijn opwachting maakte, had direct ambitieuze plannen: hij begon met het ontwerpen van een geheel nieuw soort zwembaden. Oplossingen die tot dan toe voor onmogelijk werden gehouden, bleken onder zijn hoede ineens wél toepasbaar. Daarmee zijn we nog altijd een pionier op de Nederlandse markt.

Inspirerende showroom

Dat innovatieve karakter heeft ertoe geleid dat we inmiddels landelijk zwembaden aanleggen. We hebben een eigen prefab beton-productielijn en daarnaast een unieke showroom van 1100 vierkante meter, die een voor ons land ongekend aantal werkende zwembaden herbergt. Laat u inspireren!

Innovatief maatwerk

Van Gemert laat zich niet begrenzen, maar zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden. Onze zelf ontwikkelde prefab bouwwijze is uniek in Nederland. Nergens anders vindt u een zwembadbouwer die op onze wijze werkt. U profiteert optimaal, doordat wij op die manier binnen een week uw zwembad kunnen aanleggen. Ook ontwikkelen wij bijzondere extra’s die het leven zo extra aangenaam maken. Een voorbeeld is ons unieke hoogwaterlijnzwembad. We beschikken over een vast team van (onder)aannemers, tegelleggers, elektriciens, loodgieters en grondverzetbedrijven. U hebt nergens omkijken naar!

U komt ons overal tegen

We zijn actief zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. U kunt dus net zo goed een zwembad van Van Gemert tegenkomen op de camping of in het bungalowpark, in het hotel, de openbare sauna of het fitnesscentrum, als in de tuin van uw buren.

Unieke service en nazorg

Onze uniek aanpak blijkt ook uit onze serviceafdeling, waarvoor wij specifiek mensen in dienst hebben. Voeg daarbij onze puike onderdelenvoorziening, met ongekend veel materialen direct op voorraad, en elke storing wordt spoedig en vakkundig verholpen. Dankzij onze professionele begeleiding zijn wij de ideale bouwpartner om uw droom te realiseren. Zo wordt ook het bouwproject zélf een tijd om met plezier aan terug te denken.

Maatwerk uit eigen fabriek

Al in de jaren zeventig begonnen wij met de aanleg van zwembaden. Onze aanpak verschilde radicaal van de gevestigde orde doordat wij nieuwe oplossingen bedachten die daarvoor als onmogelijk golden. Wij werken alleen met de beste materialen en laten ons niet begrenzen. Een eigen fabriek was dus een logisch gevolg om aan de hoge verwachtingen te voldoen en onze innovatieve ideeën te realiseren zonder beperkingen.