Zwembad aanleggen

Een eigen zwembad in de tuin? Dat is puur genieten. Bij Van Gemert Zwembaden kunt u kiezen uit verschillende zwembaden die u kunt aanleggen in de tuin. Alle zwembaden hebben één ding met elkaar gemeen, namelijk hoge kwaliteit. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen en behoeften om zo een passend advies te geven. Voor meer informatie over een zwembad aanleggen kunt u contact met ons opnemen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom 

Wij zijn uw zwembadbouwer voor maatwerk zwembad

Bij Van Gemert Zwembaden nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons in de showroom om alles omtrent uw zwembad te bespreken. Wij komen ook graag na het bespreken van de plannen bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken. Onze specialisten kijken graag of de plannen werkelijk uitgevoerd kunnen worden. Ook wordt er gekeken naar de plek van het zwembad. 

Als u tevreden bent met het ontwerp en de plannen dan beginnen we met tekenen. We houden een bouwvergadering op locatie om een plan te maken over de uitvoering. Er wordt door onze specialisten 2 dagen voor plaatsing gekeken of alles op de locatie nog in orde is. Na goedkeuring start het aanleggen van het zwembad en plaatsen we de wanden, storten we de vloer en plaatsen we de trap.  

Het belangrijkste is natuurlijk dat het zwembad waterdicht is daarom wordt het 2 dagen na het plaatsen van de wanden waterdicht gemaakt. In de tussentijd zal de techniek aangesloten worden. Als alles werkend is wordt het aan u uitgelegd zodat u weet wat alles betekent. Als alles eenmaal uitgelegd is, leveren we het zwembad op en kunt u genieten van uw eigen zwembad. 

Welk zwembad aanleggen?

Zoals eerder vermeld heeft u keuze uit verschillende zwembaden. Bij Van Gemert kunt u kiezen uit de volgende verschillende soorten:

Bouwkundig zwembad

Alle onderstaande soorten zwembaden zijn bouwkundige zwembaden. U heeft volledige controle over de maat, de vorm, het waterniveau, de diepte, de verschillende trappen en de kleur van uw zwembad. Met een bouwkundig zwembad kunnen wij een zwembad realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet.

Skimmer zwembad

Een skimmer zwembad onderscheidt zich door de waterlijn die zich enkele centimeters onder het niveau van uw terras bevindt. De skimmers, die in de wand van uw zwembad zijn ingebouwd, bevinden zich op dezelfde hoogte als de waterlijn. Deze skimmers zorgen voor de afvoer en zuivering van het water.

Overloop zwembad

Bij overloop zwembaden bevindt het water zich op hetzelfde niveau als de rand van het zwembad, wat zorgt voor een schitterend visueel effect waarbij het lijkt alsof het zwembad als een spiegel in het terras is ingebouwd.

Infinity pools

Infinity pools smelten samen met de skyline en lijken eindeloos te zijn. Het water reikt tot aan de rand en stroomt over één of meerdere randen heen. Dankzij de verborgen rand ontstaat er een prachtig horizon-effect.

Binnenzwembad

Spring direct het zwembad in zonder eerst naar de tuin te hoeven lopen of naar het weer te kijken. Plaats een binnenzwembad en geniet van ontspanning zonder de deur uit te hoeven gaan.

Van Gemert Zwembaden; wij maken uw dromen waar

Ontdek de passie en expertise van Van Gemert Zwembaden, dé pionier in het creëren van prachtige, onderhoudsarme privé-zwembaden. Laat u verrassen door ons oog voor detail en stijl, en profiteer van slimme oplossingen die voortkomen uit onze jarenlange ervaring. Voor meer informatie kunt u langskomen in onze showroom of neem telefonisch contact op.  

Luxe extra’s

Met onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen haalt u de betekenis van wellness rechtstreeks in huis. Foliezwembaden kunnen voorzien worden van luxe extra’s, zoals automatische desinfectie, led-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.

Unieke showroom

In onze showroom van 1100 vierkante meter vindt u de innovatieve mogelijkheden en de meest actuele trends. Als enige in Nederland kunnen wij een vijftal werkende zwembaden demonstreren: zowel bouwkundige zwembaden, polyester- of monoblockzwembaden en een betegelde variant. Ervaar ook de verschillende typen afwatering: infinity, overloop en een hoogwaterlijnskimmerbad. Verder zijn er diverse sauna’s en whirlpools te bewonderen. Onze specialisten geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen.