Zwembad in tuin

Zwembad in tuin 

Het hebben van een zwembad in de tuin is een wens voor velen. Het zorgt niet alleen voor verfrissing en ontspanning tijdens hete zomerdagen, maar voegt ook luxe en stijl toe aan uw tuin. Bij het investeren in een zwembad voor uw tuin is het echter essentieel om te kiezen voor een zwembad van hoge kwaliteit dat aan al uw behoeften en eisen voldoet. Al meer dan 50 jaar werken we bij Van Gemert Zwembaden aan unieke zwembaden en overtreffen we graag uw verwachting. Voor meer informatie over een zwembad in tuin kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten.  

Ons aanbod voor een groot zwembad in tuin 

Wilt u een zwembad in de tuin aanleggen? Transformeer uw tuin naar een oase van ontspanning en plezier met onze zwembaden. Door ons ruime aanbod kunt u een zwembad kiezen dat volledig naar uw wens is. We vertellen u graag alle mogelijkheden. 

Prefab beton zwembad – bouwkundig inbouw zwembad 

Wij onderscheiden zich door als enige prefab beton zwembaden te bouwen. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een duurzaam en op maat gemaakt zwembad met minimale overlast tijdens de bouw. Vaak hebben deze zwembaden ook lagere kosten. Met bouwkundige zwembaden heeft u de mogelijkheid om volledige vrijheid te ervaren in zowel afmeting als vorm. Of u nu een specifieke vorm, diepte of afmeting in gedachten heeft, wij staan klaar om u te adviseren met een scherp oog voor detail. 

Betegelde zwembad 

Met een betegelde zwembad of (glas)mozaïek kunt u uw zwembad een exclusieve uitstraling geven, waardoor het een uniek tintje krijgt. Een betegeld zwembad heeft vele voordelen, waaronder de luxe uitstraling, de stevigheid en de duurzaamheid. Het is een absolute meerwaarde voor uw zwembad. 

Polyester zwembad 

Een polyester zwembad is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een voorgevormd zwembad dat uit één stuk bestaat. Dit type zwembad is speciaal ontworpen voor een zwembad in de tuin en biedt vele voordelen. 

De voordelen van een zwembad in tuin aanleggen

Of u nu op zoek bent naar een klassiek rechthoekig zwembad, een prachtig oneindig zwembad of een op maat gemaakt ontwerp, de keuzemogelijkheden Bij Van Gemert Zwembaden zijn eindeloos. Daarnaast kunnen onze zwembaden worden aangepast met extra mogelijkheden zoals verwarming, verlichting, tegenstroomapparaat/jetstream en onderwaterraam waardoor u uw zwembadervaring kunt personaliseren en optimaliseren. Kom gerust langs in onze showroom waar onze specialisten u graag verwelkomen.  

Luxe extra’s

Met onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen haalt u de betekenis van wellness rechtstreeks in huis. Foliezwembaden kunnen voorzien worden van luxe extra’s, zoals automatische desinfectie, led-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.

Unieke showroom

In onze showroom van 1100 vierkante meter vindt u de innovatieve mogelijkheden en de meest actuele trends. Als enige in Nederland kunnen wij een vijftal werkende zwembaden demonstreren: zowel bouwkundige zwembaden, polyester- of monoblockzwembaden en een betegelde variant. Ervaar ook de verschillende typen afwatering: infinity, overloop en een hoogwaterlijnskimmerbad. Verder zijn er diverse sauna’s en whirlpools te bewonderen. Onze specialisten geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen.