Lamellenafdekking

Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad af. Er zijn meerdere manieren om dat te doen. Behalve een overkapping kan afdekken ook met lamellen gebeuren. Een lamellen zwembadafdekking biedt u meer dan enkel gemak en duurzaamheid.

Geen concessies

Met een lamellenafdekking houdt u niet alleen uw zwembad schoner met minder inspanning, u doet bovendien geen concessies aan essentiële zaken zoals energiebesparing, kindveiligheid, bedieningsgemak, chemicaliënverbruik en onderhoud. Met slechts een druk op de knop sluit of opent u de afdekking.

Ook ter vervanging

Misschien hebt u al een lamellenafdekking, maar is deze aan vervanging toe. In alle gevallen kunnen wij op zeer korte termijn diverse varianten lamellen uit eigen fabriek leveren en plaatsen. Denk aan pvc lamellen, met of zonder zonne-energievoorziening. Er zijn ook nog duurzamere polycarbonaat lamellen, al of niet met anti-alg en/of een anti-condensvoorziening.

Diverse type lamellen

  • Solar polycarbonaat lamellen; deze lamellen zijn donkerder van kleur, hebben een langere levensduur en zijn slagvaster ten opzichte van de PVC solarlamellen.
  • Solar polycarbonaat lamellen voorzien van een anti-alg sluiting; ook hiervoor geldt het bovenstaande. Deze lamellen zijn echter ook nog voorzien van een (anti-alg) zwarte sluiting,die alggroei minimaliseert. De lamellen worden via een kliksysteem aan elkaar gemonteerd in plaats van met een schuifsysteem. Bij het reinigen van deze lamellen kan het vuil aan de zijkanten uit de open kamer worden gespoeld. Dit in tegenstelling tot lamellen die een dichte kamer hebben.
  • Solar Polycarbonaat lamellen voorzien van een anti-alg sluiting met aluminium look; ook hiervoor geldt bovenstaande uitleg. Maar deze lamellen zijn daarbij voorzien van een vernislaag met aluminium look. Hierdoor is eventuele condensvorming minder zichtbaar. Deze lamellen geven een extra luxe uitstraling.