Overkappingen

Met een zwembadoverkapping hebt u nog veel vaker voldoening van uw zwembad. U creëert een isolerende luchtlaag tussen water en afdekking. Het zorgt ervoor dat uw water schoon en helder blijft en beter op temperatuur. Dat maakt zwemmen op zelfs wat koudere dagen aangenaam. En met een hogere en bredere overkapping schept u een mogelijkheid om nog vaker royaal in en langs uw bad te genieten.

Beleving

Zo wordt binnen zwemmen, buiten zwemmen. Of andersom, passend bij uw beleving van dat moment. Gebruik van een overkapping betekent verder dat u slechts beperkt hoeft te stofzuigen en kunt besparen op water en schoonmaakmiddelen. Niet onbelangrijk: er is een veel kleinere kans op ongevallen met kinderen of huisdieren.

Puur en harmonisch

Wij plaatsen louter overkappingen van de toonaangevende fabrikanten. Want zelf zouden wij ook niets anders willen. Overkappingen in unieke en exclusieve vormen. Puur en volmaakt. Strak en doordacht in eenvoud. Of juist in zachte, harmonisch afgeronde profielen. Modellen die opgaan in elke omgeving. Of die juist de nadruk leggen op stoere degelijkheid: met vrijdragende overspanningen tot tien meter vormt zo’n overkapping een toonbeeld van kracht.

Voor elk type zwembad

Overkappingen zijn er in oerdegelijk kunststof of gehard glas. Door de ongekende keuze in modellen en mogelijkheden is er voor elk type zwembad een overkapping mogelijk. De hoge modellen kunnen zelfs aangebouwd worden aan huis, waardoor een ‘serre’ naadloos overloopt naar uw zwembad. Bij mooi weer schuift u gewoon een deel weg. De superlage nieuwste modellen daarentegen sluiten heel mooi aan op de jongste architectuurinzichten.

Klik hier voor de nieuwste catalogus

Beweegbare terrasvloer

Met een beweegbare terrasvloer win je nog meer ruimte in de tuin. Het zwembad transformeert moeiteloos naar een ruim terras waardoor u de beschikbare oppervlakte op een slimme manier kunt benutten. Deze veelzijdige functie geeft u de vrijheid om te genieten van een uitgestrekt terras wanneer het zwembad niet in gebruik is.