Accessoires

Met accessoires kunt u uw zwembad nog verder aankleden. Van verlichting tot warmtepomp onze specialisten kunnen u er alles over vertellen.

Verlichting

Een zwoele avond aan het zwembad is niet compleet zonder passende verlichting. Veilig en functioneel, maar ook gewoon mooi! Zwembad- of onderwaterverlichting geeft een bijzonder fraai effect in en rond uw bad. Zwemmen krijgt op die manier een extra dimensie. We onderscheiden twee soorten verlichting: halogeen en led. Met de komst van ledverlichting zijn er steeds meer speciale lichteffecten mogelijk, ook onder water.

Rand- en terrastegels

In principe kan elke tegel rondom een zwembad toegepast worden. Kies vanwege slipgevaar wel altijd een tegel die niet glad wordt als deze nat is. Een tegel die te grof is, voelt niet prettig bij het uit het water klimmen. Kortom: een enigszins stroeve tegel is de beste keuze.

Watervallen

Er zijn twee soorten watervallen. De ene wordt ingebouwd, waardoor het lijkt alsof het water uit de muur komt, de ander staat los op de badrand. Water wordt uit het bad gezogen en er met kracht weer in gespoten. Het principe is simpel, maar het effect van een waterval in uw zwembad is spectaculair.

Verwarming

De verwarming van uw zwembad is iets om goed over na te denken. Noodzakelijk is dit niet, maar aangenaam is een verwarmd zwembad wel.

Warmtepomp

Door een warmtepomp verlengt u uw zwemseizoen. Zo kunt u ook van uw zwembad genieten in de lente en/of de herfst. U geniet van heerlijk warm zwembadwater, ook tijdens de wat koudere dagen. Buitenlucht wordt omgezet in warmte-energie. Wij hebben diverse soorten warmtepompen in ons assortiment en in onze showroom kunnen wij de juiste sterkte warmtepomp voor u berekenen en demonstreren.

Beweegbare zwembadvloeren

Met een beweegbare vloer maakt u het ene moment een terras en het andere moment een zwembad. Beweegbare vloeren zijn zowel binnen als buiten te bouwen. Hierdoor kunt u in één ruimte twee functies combineren. Een beweegbare zwembadvloer maakt uw zwembad comfortabel, veelzijdig, veilig en energiebesparend.

Onderwaterraam

Met een onderwaterraam betrekt u uw zwembad nog meer bij de rest van de omgeving. Met onderwaterramen van acryl is het mogelijk de ruimte rondom letterlijk vanuit het bad te zien. Een bijzondere gewaarwording.

Buitendouche

Een buitendouche is ook al zo’n aanvulling die het leven aangenamer maakt! Geen zin in een koude douche? Het grote voordeel van een warme buitendouche is dat u er ook comfortabel uw haren onder kunt wassen en daarvoor niet naar binnen hoeft, druipend met natte voeten en natte badkleding uw huis door naar de badkamer. Een warme buitendouche wordt met een warmwaterleiding aangesloten op de warmwatervoorziening in uw woning.