Polyester zwembaden

ONBEZORGD

Een polyester bad: kant-en-klaar in diverse typen en vaste afmetingen. Ook hiervan kunt u jarenlang onbezorgd genieten, dankzij de hoogwaardige kwaliteit. Dus ook een lust voor het oog!

Voor binnen en buiten

Een polyester zwembad is een voorgevormd zwembad uit één stuk. Het is met name geschikt als buitenbad. Als binnenbad adviseren wij voor andere typen te kiezen. Wij werken enkel met zorgvuldig geselecteerde partners die duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid combineren met een hoge mate van ergonomisch comfort. Denk aan een antislip inlooptrap en een naadloze en strakke afwerking.

Persoonlijk design

Realiseer uw wens dankzij een ruime keuze uit diverse modellen, wij werken enkel met gerenommeerde merken. Dankzij verschillende afmetingen, kleuren en accessoires kunt u uw zwembad naadloos aan uw persoonlijke smaak aanpassen.

Oriënteer in alle rust

Van Gemert Zwembaden vertaalt, samen met u, uw wensen naar het polyester zwembad dat past bij uw situatie en budget. In onze ongekend grote showroom van 1100 vierkante meter kunt u zich in alle rust oriënteren.