Bouwkundige zwembaden

Bouwkundige zwembaden zijn maatwerk

Bouwkundige zwembaden bieden totale vrijheid in afmeting en vorm. Prefab beton, gemetselde of gestorte kuipen kunnen in elk gewenst model worden aangelegd, waarna de wanden met folie worden bekleed. Maat, vorm, waterniveau, diepte, trappen en kleur: u bepaalt het allemaal zelf. Uw tuin fungeert als verlengstuk van uw woning. Het is dan ook belangrijk dat het bouwkundige zwembad waar u voor kiest, past bij het karakter van het huis en aansluit op het ontwerp van de tuin. Ontdek de oneindige mogelijkheden van bouwkundige zwembaden bij Van Gemert. Een duurzaam zwembad voor decennialang genot.

Kiest u maatwerk, maar is de omgeving moeilijk? Van Gemert biedt altijd de oplossing.

  • Wij instrueren uw aannemer of hovenier voor het grondwerk of leveren zelf mensen.
  • Wij hebben ervaring in alle locaties van Nederland. Zo bouwen wij zwembaden eventueel op heipalen en bieden ook praktische oplossingen wanneer deze gebouwd moeten worden in permanent hoog grondwatergebieden.
  • Ook in bosrijke gebieden is een onderhoudsarm zwembad mogelijk. Laat ons de juiste, slimme oplossingen bieden en u geniet optimaal.

Van Gemert voor kwaliteit

Welke vorm, diepte of afmeting u ook wenst -wij adviseren met een scherp oog voor detail. Daarbij helpt onze jarenlange kennis van het aanleggen van bouwkundige zwembaden. Van Gemert onderscheidt zich door alle bouwkundige disciplines in huis te hebben. Dit waarborgt een kwalitatieve manier van bouwen en volledige begeleiding tijdens het project. Wij verzorgen het benodigde tekenwerk en bouwbegeleiding. Eventueel werken wij turn-key en brengen als projectbegeleider alle partijen samen. Zo werken we als een geoliede machine samen. Van Gemert levert hierbij hoogwaardige installaties die zorgen voor bouwkundige zwembaden van de hoogste kwaliteit.

Duurzaam bouwkundig foliezwembad

Het foliezwembad bewees zich de afgelopen decennia als duurzaam en uiterst degelijk. Bouwkundige zwembaden stralen daarbij pretentieloze en pure klasse, kwaliteit en luxe uit.

Wij leveren onze maatwerk bouwkundige foliezwembaden op verzoek met vele extra’s. Denk daarbij op frequentiegeregelde pompen, LED-verlichting en lamellen solar-afdekking. Praktisch chloorvrij zwemmen wordt mogelijk met het beproefde UV-systeem en door middel van domotica blijft u op de hoogte over het onderhoud van het zwembad.

Periodiek onderhoud

Het onderhouden van een bouwkundig zwembad vergt specialistische kennis en materiaal. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk het is om het zwembad correct te onderhouden. Wij weten dat de kleinste details bepalend kunnen zijn voor de belevenis van een zwembad. Met een onderhoudspakket ontzorgen wij jullie graag van het gehele proces. Periodiek onderhoud bespaart kosten, verlengt de levensduur en verhoogt de veiligheid.

Eventuele storingen worden spoedig en vakkundig verholpen door onze professionele medewerkers.

Luxe extra’s

Met onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen haalt u de betekenis van wellness rechtstreeks in huis. Foliezwembaden kunnen voorzien worden van luxe extra’s, zoals automatische desinfectie, led-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.

Unieke showroom

In onze showroom van 1100 vierkante meter vindt u de innovatieve mogelijkheden en de meest actuele trends. Als enige in Nederland kunnen wij een vijftal werkende zwembaden demonstreren: zowel bouwkundige zwembaden, polyester- of monoblockzwembaden en een betegelde variant. Ervaar ook de verschillende typen afwatering: infinity, overloop en een hoogwaterlijnskimmerbad. Verder zijn er diverse sauna’s en whirlpools te bewonderen. Onze specialisten geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen.