Bouwkundige zwembaden

Bouwkundig zwembad

Bent u op zoek naar een zwembad dat u volledig naar uw smaak kunt ontwerpen? Ga voor echte luxe en kies voor de bouwkundige zwembaden van Van Gemert Zwembaden. Een bouwkundig zwembad is een op maat gemaakt zwembad dat wordt gemonteerd met behulp van beton of metselwerk. Het biedt totale vrijheid in afmeting, vorm, waterniveau, diepte, trappen en kleur. Als de kuip eenmaal geplaatst is, worden de wanden bekleed met folie. Ontdek de eindeloze opties van een bouwkundig zwembad bij Van Gemert. Een duurzaam zwembad voor jarenlang plezier. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten of kom langs in onze showroom. 

Kwalitatieve bouwkundige zwembaden krijgt u bij Van Gemert

Ons scherpe oog voor detail en onze jarenlange kennis van het aanleggen van een bouwkundig zwembad maakt ons een betrouwbare adviseur. Van Gemert onderscheidt zich door alle benodigde bouwkundige disciplines in huis te hebben, wat resulteert in een kwalitatieve manier van bouwen en volledige begeleiding gedurende het project. Wij nemen het tekenwerk en de bouwbegeleiding op ons en kunnen indien gewenst als projectbegeleider optreden om alle partijen samen te brengen. Op deze manier werken we als een op elkaar ingespeeld team. Van Gemert levert hoogwaardige bouwkundig zwembaden van topkwaliteit.

Hulp nodig met het creëren van ruimte in de tuin?

Bij Van Gemert zwembaden denken we graag in oplossingen. Als u graag een bouwkundig zwembad wilt maar u moeite heeft met uw tuin, dan helpen wij graag. Wij geven Advies aan uw aannemer of hovenier voor het uitvoeren van het grondwerk. We hebben ervaring met tuinen in heel Nederland! Zo kunnen we zwembaden bouwen op heipalen en bieden we ook praktische oplossingen voor het bouwen ervan in gebieden met permanent hoog grondwater. Zelfs in bosrijke gebieden is het mogelijk om een onderhoudsarm zwembad te hebben. Laat ons het juiste advies geven met slimme oplossingen, zodat u optimaal kunt genieten.

Kies voor een duurzaam bouwkundig zwembad

Prefab beton, gemetselde of gestorte zwembaden kunnen in diverse modellen worden gecreëerd, waarna de wanden worden bedekt met folie. Dit wordt ook wel een foliezwembad genoemd. Het foliezwembad heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een duurzame en zeer solide keuze. Bouwkundige zwembaden stralen daarnaast exclusiviteit uit. Onze op maat gemaakte bouwkundige foliezwembaden kunnen worden geleverd met tal van extra opties op aanvraag. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Periodiek onderhoud

Onze uitgebreide expertise en gespecialiseerde materialen zijn essentieel bij het onderhouden van een bouwkundig zwembad. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij het belang van een correct onderhoud voor het zwembad. Wij zijn ons bewust van het feit dat zelfs de kleinste details de zwembadervaring kunnen beïnvloeden. Door 2 keer per jaar onderhoud uit te voeren, kunnen kosten worden bespaard, de levensduur worden verlengd en de veiligheid worden verhoogd. 

Onze professionele medewerkers zorgen snel en vakkundig voor het oplossen van eventuele oplossingen. 

Luxe extra’s

Met onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen haalt u de betekenis van wellness rechtstreeks in huis. Foliezwembaden kunnen voorzien worden van luxe extra’s, zoals automatische desinfectie, led-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.

Unieke showroom

In onze showroom van 1100 vierkante meter vindt u de innovatieve mogelijkheden en de meest actuele trends. Als enige in Nederland kunnen wij een vijftal werkende zwembaden demonstreren: zowel bouwkundige zwembaden, polyester- of monoblockzwembaden en een betegelde variant. Ervaar ook de verschillende typen afwatering: infinity, overloop en een hoogwaterlijnskimmerbad. Verder zijn er diverse sauna’s en whirlpools te bewonderen. Onze specialisten geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen.