Inbouw zwembad

Inbouw zwembad

Ziet u zichzelf al baantjes trekken in een gloednieuw zwembad van Van Gemert Zwembaden? Met een inbouw zwembad kunt u genieten van verkoeling op warme dagen, plezier hebben met familie en vrienden, en tegelijkertijd uw huis een luxe uitstraling geven. Kom langs in onze showroom van 1100 vierkante meter en ontdek ons ruime aanbod. Onze specialisten luisteren graag naar al uw wensen en geven advies in welk zwembad het beste bij u past. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.  

Een zwembad ingraven in de tuin? 

Bij Van Gemert Zwembaden kunt u terecht als u op zoek bent naar hoogwaardige zwembaden die onderhoudsarm zijn. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé specialist in inbouw zwembad en onze expertise zetten we ook graag in voor uw vraagstuk. Zo leveren wij bijvoorbeeld een inbouw zwembad compleet met pomp. Onze specialisten ondersteunen u graag in het gehele proces en zorgen ervoor dat de inbouw zwembad een echte eyecatcher wordt in uw tuin.  

De soorten inbouw zwembaden 

Er bestaan verschillende soorten inbouw zwembaden. Ieder soort heeft zijn eigen voordelen en stijl. Het is dus van groot belang dat u weet wat de mogelijkheden precies zijn. De specialisten van Van Gemert Zwembaden vertellen u graag waaruit u kunt kiezen. 

Prefab beton zwembad 

De populariteit van beton als materiaal voor inbouw zwembaden is te danken aan de duurzaamheid en veelzijdigheid ervan. Het biedt een solide basis en kan worden aangepast aan verschillende ontwerpen en stijlen. Wij van Van Gemert Zwembaden zijn de enige in Nederland die een uniek prefab beton zwembad aanbieden. 

Polyester zwembad 

Een polyester zwembad staat bekend als een kwalitatief buiten zwembad. Het is beschikbaar in diverse vormen en maten zodat het goed aan te passen is naar uw wens. Kies voor minimale onderhoudsvereisten en de uitstekende duurzaamheid tegen scheuren, vlekken en verkleuring.  

Een zwembad kopen met inbouw tegenstroom zwemmachine? 

Kunt u niet stoppen met fantaseren over een luxe zwembad met een tegenstroom zwemmachine? Neem dan contact op met de specialisten van Van Gemert Zwembaden. Met de tegenstroom zwemmachine geniet u van de mogelijkheid om ontspannen baantjes te trekken in uw eigen zwembad. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Daar vertellen we graag meer over alle mogelijkheden voor uw zwembad.  

Luxe extra’s

Met onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen haalt u de betekenis van wellness rechtstreeks in huis. Foliezwembaden kunnen voorzien worden van luxe extra’s, zoals automatische desinfectie, led-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.

Unieke showroom

In onze showroom van 1100 vierkante meter vindt u de innovatieve mogelijkheden en de meest actuele trends. Als enige in Nederland kunnen wij een vijftal werkende zwembaden demonstreren: zowel bouwkundige zwembaden, polyester- of monoblockzwembaden en een betegelde variant. Ervaar ook de verschillende typen afwatering: infinity, overloop en een hoogwaterlijnskimmerbad. Verder zijn er diverse sauna’s en whirlpools te bewonderen. Onze specialisten geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen.