Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Hotspring whirlpools

Iedere dag een perfecte dag. Stress en spanning verdwijnen in uw persoonlijke toevluchtsoord, een spa biedt u de krachtige combinatie van massage en warm water. We streven erna om hierin uniek te zijn en hebben daarom gekozen voor de wereldwijde marktleider: Hotspring. De spa's worden geproduceerd door Watkins Manufacturing, een bedrijf dat bekend staat om de hoge ethische normen en integriteit. Watkins is onderdeel van Masco Corporation, waardoor ook hoogstaande merken vallen als Hansgrohe.

Hotspring Highlife en Highlife NXT collectie

De Highlife® en highlife NXT-collectie zijn ontworpen met hulp van de experts van BMW Group. Deze collectie bestaat uit de volgende modellen: Grandee, Grandee NXT, Envoy, Envoy NXT, Jetsetter,  Jetsetter NXT, Vanguard, Aria, Sovereign, Triumph, Prodigy.

 

Hotspring Limelight collectie

De Limelight® collectie biedt kwaliteit en prestatie in een adembenemnde moderne stijl. Deze collectie bestaat uit de volgende modellen: Prism, Pulse, Flair, Flash, Beam.

Hotspring Hotspot collectie

De Hotspot® modellen zijn ontworpen met volledige waaier aan eigenschappen en genoeg ruimte om plaats te bieden aan drie tot zes volwassenen. Deze collectie bestaat uit de volgende modellen: Tempo, Relay, Stride, SX en TX.

Wellness wacht op u
Massage die uw dag goed maakt
neem tijd voor uzelf
Ontspan en geniet
Familie en vrienden
Samen genieten