Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Skimmerbaden

Bij de zwembaden van Van Gemert treft u geen badranden, maar staat het water altijd perfect tot aan de rand. We realiseren dit hoge waterniveau door middel van onze eigen RVS-constructie met skimmerbak over de complete breedte van het zwembad. Dit biedt de voordelen van een overloopbad, exclusief de nadelen. Een skimmerbad ziet er netter uit, wordt optimaal afgezogen voor minimaal onderhoud, is bouwkundig goedkoper en uiteraard ontspant u zich er maximaal in. 

Skimmerbad is populair

Trek de stijl van uw woning door in uw tuin. Een uniek zwembad is een blikvanger in de omgeving en geeft uw tuin allure. Wie gaat voor een maatwerk skimmerbad, kiest voor een hoog afwerkingsniveau. Wij zorgen dat het zwembad rimpelloos overloopt in het desing van de tuin en voldoet aan al uw wensen. 

Is het wat voor u?

Een skimmer is geschikt voor foliebaden, betegelde zwembaden en binnenbaden. Maak het uzelf gemakkelijk en plaats uw maatwerk zwembad op een zonnig stukje grond, vrij van bomen. Drijvende bladeren, grassprieten en ander vuil worden opgezogen en opgevangen. Zo blijft het zwembad ondehouds vrij. 

De voordelen van een skimmer

  • Een skimmerbad kenmerkt zich door een zeer hoog waterniveau
  • Doordat het water over de volle breedte van het zwembad afloopt, blijft het water schoon.
  • Rondom het zwembad heeft u geen  deksels of putten in het terras, de filter is in het skimmerbad verwerkt en eenvoudig bereikbaar.
  • Bouwkundig goedkoper dan een infinity pool
  • Ook geschikt als binnenbad waarbij kranen in de nis verwerkt worden. Dit geeft een luxe uitstraling.