Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Sauna's

Maatwerk sauna. De ware betekenis van een genietmoment komt pas echt tot zijn recht tijdens een ontspannende sessie in uw persoonlijke luxe saunasessie. Kies voor een maatwerk sauna die past bij de stijl van uw woning. Geef uw wensen door en wij leveren een betaalbare oplossing. Dit kan zo minimalistisch of luxe als u dat wilt.

Zweeds genot

Kies uit diverse materialen bij de bouw van een sauna. Zo is er keuze uit modernere cabinemogelijkheden en de traditionele houtsoorten zoals de populaire Nordische Fichte of de wat luxere Hemlock, Red Cedar, Linde en Espen. Voor de vervaardiging van saunabanken en leuningen maken we gebruik van Afrikaanse houtsoort Abbachi. Deze is warmtewerend, splintervrij en bevat geen hars.

Tal van accessoires

Maak van sauna compleet met glasdeuren of complete glaswanden, fineerpanelen, infrarood of een gas- of houtgestookte kachel, LED-strips, domotica, optimale luchtbehandeling. Er zijn tal van uitbreidingen om uw sauna volledig naar wens te maken. Te veel mogelijkheden om hier op te noemen. In onze showroom in Mill krijgt u een uitstekende indruk van alle soorten maatwerk sauna's de wij bouwen.

 

 

Maatwerk
vrijheid in vorm en afmeting
fabriek
eigen hout werkplaats
relaxen
wellness in eigen huis