Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Polyester zwembaden

Met een polyester zwembad kiest u voor jarenlang zwemplezier in een bassin van de hoogste kwaliteit. 

Polyester buiten- en binnenzwembaden

Vindt u kiezen ook lastig? Dan is een polyester zwembad misschien iets voor u. Monoblok zwembaden zijn voorgevormde zwembaden uit een stuk die u overzichtelijk in een catalogus kunt uitzoeken. Deze baden kunnen zowel binnen- of buiten geplaatst worden. Wij werken enkel met zorgvuldig geselecteerde partners. Deze bedrijven combineren duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid met een hoge mate van ergonomisch comfort. Ga voor ultiem gebruiksgemak voor slimme extra's als bv een antislip inlooptrap, naadloze en strakke afwerking.

Persoonlijk design

Een polyester zwembad is alles behalve standaard. De ruime keuze uit diverse standaard modellen geeft u de mogelijkheid uw wens te realiseren. Verschillende afmetingen, kleuren en accessoirs zorgen ervoor dat u het zwembad aan uw persoonlijke smaak kunt aanpassen.

De door van Gemert geleverde polyester zwembaden vertalen uw wensen in slimme en stijlvolle oplossingen op het gebied van esthetiek en ergonomie.

De polyester bassins kenmerken zich door een minimalistisch ontwerp dat vervaardigd is uit het beste materiaal. Het design wordt doorgevoerd tot op detailniveau, dus geniet van een naadloze afwerking. Naast een schitterend ontwerp en perfecte kwaliteit biedt een polyester zwembad u bovendien componenten voor absolute wellness-ervaring.

Voorbeelden van extra componenten:

  • PoolControl
  • Frequentiegeregelde zwembadpomp
  • Niveuaregelaar
  • pH-doseerpomp
  • UV-desinfectie
  • Bodemreiniger
collectie
diverse    zwembad lijnen
Design
luxe design opties en trappen
Monoblock zwembad
duurzame kwaliteit