Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Al ruim 40 jaar maken we dromen waar

Met ruim 40 jaar ervaring kennen we alle geheimen van het vak. 

Familiebedrijf

Meer dan veertig jaar geleden startte Wim zijn vader, Henk van Gemert: Van Gemert Zwembaden en Sauna's B.V. Wim mocht spijbelen van zijn vader als hij hielp met het ontwikkelen van nieuwe zwembaden en maakte hij van zijn ambitieuze plannen werkelijkheid. Maar goed dat de leerplichtambtenaar vroeger niet goed heeft opgelet, zo kon Wim zijn ambitieuze plannen werkelijkheide maken. Hij begon met het ontwerpen van een geheel nieuw soort zwembaden. Oplossingen die tot dan toe voor onmogelijk werden gehouden, bleken onder zijn hoede ineens wel toepasbaar.

Showroom

Dat innovatieve karakter kenmerkt deze zwembadbouwer die inmiddels landelijk zwembaden aanlegt. Met een fabriek en een showroom van 1100 vierkante meter groot, ontdekt u in het Brabantse Mill de onbegrensde mogelijkheden om uw droom tot in de puntjes werkelijkheid te laten worden. 

Alles voor maatwerk ontspanning

Van Gemert laat zich niet begrenzen, maar zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden. Dit resulteert in een ruime keuze aan zwembaden, whirlpools, sauna’s en stoombaden. In onze vestiging in het Brabantse Mill laten we u graag in werking gestelde voorbeelden zien van de producten die wij u kunnen leveren.

Innovatieve extra’s

Onze zelf ontwikkelde prefab bouwwijze is uniek in Nederland. Nergens anders vindt u een zwembadbouwer die op onze wijze werkt. Hier bent u ontzettend mee geholpen omdat wij op die manier binnen een dag uw zwembad kunnen aanleggen. Ook ontwikkelen wij bijzondere extra’s die u van alle gemakken voorzien. Een voorbeeld hiervan is de overloopgoot.

Neem contact op
Van Gemert Zwembaden
adviesgesprek
Bij u thuis of bij ons?
bezoek onze
Showroom in Mill