Wat is een foliezwembad

WAT IS EEN FOLIEZWEMBAD?

Een foliebad bestaat uit prefab beton-, bouwkundig gemetselde of gestorte wanden en een betonnen vloer. Deze baden bekleden wij met gewapende folie; een combinatie die garant staat voor vele jaren zwemplezier.

Volledige begeleiding

Van Gemert heeft alle bouwkundige disciplines in huis. Dit onderscheidt ons en waarborgt een kwalitatieve manier van bouwen en volledige begeleiding tijdens het project. Wij verzorgen het benodigde tekenwerk en bouwbegeleiding. Eventueel werken wij turnkey en brengen als projectbegeleider alle partijen samen.

Altijd een oplossing

Maatwerk in een ‘moeilijke’ omgeving? Van Gemert biedt altijd de oplossing. Wij instrueren uw aannemer of hovenier voor het grondwerk of leveren zelf mensen. Wij hebben ervaring op alle locaties van Nederland. Denk aan bouwen op heipalen of in permanent hooggrondwatergebieden. Ook in bosrijke gebieden bouwen wij onderhoudsarme zwembaden.

Naadloze folie

Zwembadfolie (gewapende folie) wordt ter plaatse in het zwembad aan elkaar gelast waardoor deze precies en strak in het zwembad past. Gewapende folie is voorzien van een glasvezel wapeningsnet waardoor het uitzonderlijk stevig en maatvast is. Bij het thermisch lassen, lassen we de folie over elkaar waardoor er een naad ontstaat. Natuurlijk kunnen we dit ook ‘naadloos’ leggen of verwerken, zodat een bouwkundig bad er esthetisch perfect uitziet. In onze showroom kunnen we u laten zien hoe het werkt.