Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Betegelde zwembaden

Een betegeld zwembad biedt een geheel eigen stijl. 

Tegels of mozaïek geven uw zwembad ene luxe uitstraling en passen bij het ontwerp en de stijl van uw woning en tuin. U kunt de afmeting en vorm uiteraard zelf kiezen. Door een overloopgoot, creëert u een prachtige hoogwaterlijn in het zwembad en zijn er geen gebruikelijke skimmers nodig. Betegelde baden waren vroeger populair als binnenbad, maar kunnen ook uitstekend worden toegepast in buitenbaden. Met schitterend glasmozaïek realiseren we een luxe uitstraling. 

Keurig uitgelijnd

Betegelde zwembaden vergen verreweg het meeste werk en kundige vakmensen. Van Gemert is door jarenlange ervaring zeer bedreven met dit werk en levert uiterst secuur een keurig uitgelijnd, betegeld zwembad. Voor gegarandeerde kwaliteit worden uitsluitend epoxylijmen en -voegen toegepast in plaats van de vroegere cementvoegen. Zo lossen deze niet op en blijven jarenlang goed.

Voor- en nadelen

Betegelde zwembaden hebben zo hun voor- en nadelen. Absolute pluspunten zijn de zeer luxe uitstraling, de degelijkheid en het duurzame karakter. Met een mooie skimmer of overloopgoot wordt een zeer hoog waterniveau gehaald. Nadeel is de langere bouwtijd. Daarnaast moet het zwembad altijd vorstvrij gehouden worden zodat de tegels er in de winter niet afvriezen.

Van Gemert is specialist in kwalitatief maatwerk. We zijn pionier op de Nederlandse zwembadenmarkt. 

Wij verkopen betegelde zwembaden met tegelwerk van ondere andere Bisazza, Ezarri en Trend. In onze showroom hebben wij ruim honderd stalen liggen waarmee u een passende keuze maakt.

Maatwerk tegelwerk

Onze passie ligt bij maatwerk oplossingen waarbij we ons niet laten beperken. Wij zorgen dat uw nieuwe zwembad als gegoten binnen het tuinontwerp past. Ook onze betegelde zwembaden integreren naadloos met de omgeving.

In deze tuin werd gekozen voor een glasmozaïek in lichtgrijs met een hoogwaterlijn. De houten omlijsting die het terras vormt, zorgt voor een schitterend contrast en creëert een strak en luxe totaalplaatje.

Maak ook eens figuren met mozaïek. Dit zwembad heeft een grafische print die het zwembad een zonnig en kleurrijk karakter geeft.

Door de rond aflopende tegels die we aan de rand van dit bad hebben verwerkt komt het hoogwaterniveau goed tot zijn recht en lijkt het water vanuit het bad door te lopen.

Een betegeld zwembad is per uitstek een maatwerk product. 

Compleet proces begeleid

Hoewel een betegeld zwembad nogal wat extra bouwwerk kost, weten wij het door onze jarenlange ervaring en planmatige werkwijze toch vrij snel in de tuin te plaatsen. Wij begeleiden het complete proces en werken regelmatig samen met gerenommeerde architecten, bouwadviseurs en tuin- en binnenhuisarchitecten. Door het contact ook tijdens het proces te onderhouden, hoeft u alleen maar uw handdoek uit te rollen op het moment dat uw wellness-droom ligt.

Innovatieve oplossingen

Wij lopen voor op de markt en hebben ruim veertig jaar ervaring. Zo weten we precies welke extra’s uw zwembad een nog hogere meerwaarde geven. Lamellen ter overdekking, op afstand bestuurbare LED-verlichting, een weldadig terras of zelfs automatische reiniging door desinfectie. Wij helpen u de juiste keuzes te maken voor optimaal genot en minimale lasten.

Bekijk onze baden

Maatwerk

Een betegeld zwembad is per uitstek een maatwerk product. Het sluit perfect aan op het ontwerp van uw woning en tuin en wordt door ons met zorg en gemillimeterde precisie aangelegd. Om u een idee te geven van de eindeloze mogelijkheden qua vorm, afmeting, afwerking,  accessoires en gewenst waterniveau bent u van harte welkom in de Van Gemert showroom.

Volledige vrijheid in
vorm en afmeting
Tegels zijn
degelijk en duurzaam
Het geeft vaak
een luxe uitstraling