Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Accessoires

Met accessoires kunt u uw zwembad nog verder aankleden. Van verlichting tot warmtepomp onze specialisten kunnen u er alles over vertellen.

Verlichting

Of het nu onder of boven water is, zwembadverlichting bepaalt de sfeer van uw zwembad. We onderscheiden twee soorten verlichting: klassiek en led. Onderwater is het bereik van een klassieke lamp zo'n drie meter. Het grote nadeel van een klassieke lamp is dat er niet kan worden gedimd. Met de komst van ledverlichting zijn er steeds meer speciale lichteffecten mogelijk, ook onder water.

Rand- en terrastegels

In principe kan elke tegel rondom een zwembad toegepast worden. Kies vanwege slipgevaar wel altijd een tegel die niet glad wordt als hij nat is. De tegel mag ook niet te grof zijn in verband met uit het water klimmen. Kortom een stroeve, gladde tegel is de beste keuze.

Watervallen

Er zijn twee soorten watervallen. De ene wordt ingebouwd, waardoor het lijkt alsof het water uit de muur komt, de ander staat gewoon los op de badrand. Water wordt uit het bad gezogen en er met kracht weer in gespoten. Het principe is simpel, maar het effect van een waterval in uw zwembad is spectaculair. 

Verwarming

De verwarming van uw zwembad is iets om goed over na te denken. Noodzakelijk is dit niet maar aangenaam is een verwarmd zwembad wel en u verlengd daarmee wel uw zwemseizoen. 

Beweegbare zwembadvloeren

Met een beweegbare vloer maakt u het ene moment een terras en het andere moment een zwembad. Zowel binnen als buiten te bouwen, hierdoor kunt u in 1 ruimte 2 ruimtes combineren. Een beweegbare zwembadvloer maakt uw zwembad comfortabel, veelzijdig, veilig en energiebesparend.

Onderwaterraam

Met een onderwaterraam wordt het zwembad betrokken bij de rest van de omgeving. Middels onderswaterramen van acryl is het mogelijk de ruimte rondom letterlijk vanuit het bad te zien. 

Buitendouche

Voor een douche met alleen koud water hoeft u geen extra warmwaterleiding aan te leggen vanaf de boiler of cv-ketel. Uiteraard moet er wel een koudwaterleiding zijn om de koude douche op aan te sluiten. Het grote voordeel van een warme douche buiten is dat u er ook comfortabel uw haren onder kunt wassen en daarvoor dus niet naar binnen hoeft, druipend met natte voeten en natte badkleding het hele huis door naar de badkamer. Een warme buitendouche wordt met een warmwaterleiding aangesloten op de cv-installatie binnen.