Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Starline polyester zwembaden

Met een Starline polyester zwembad kiest u voor jarenlang zwemplezier in een bassin van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets is Starline onze zorgvuldig geselecteerde partner in polyester zwembaden. Het bedrijf combineert duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid met een hoge mate van ergonomisch comfort. Ga voor ultiem gebruiksgemak voor slimme extra’s als een antislip inlooptrap en een sta-rand op 90 centimeter diepte.

Winter voordeel

Bij aankoop van een Starline Monoblock® zwembad ontvangt u een Starline filterinstallatie volledig kosteloos ter waarde van ruim
€ 6.000,-- inclusief btw plus een extra wintervoordeel van € 4.235,-- inclusief btw.

Kijk voor de actiewaarde op starlinepool.com of informeer bij onze verkopers. Actie geldig van 1-2-2020 tm 31-3-2020

Polyester buiten- en binnenzwembaden

Wat polyester zwembaden betreft, biedt Starline de hoogste kwaliteit die er op de markt te vinden is. De collectie bevat zes verschillende types, waardoor er altijd een model is dat op uw wensen aansluit. Zo kiest u met de DYNAMIC lijn voor een loungeplateau in het bad waarop u na een lange dag werken kunt ontspannen. De zeer minimalistische vormgeving van de NOVA en NEXXT passen perfect binnen moderne architectuur. 

Persoonlijk design

Een Starline zwembad is alles behalve standaard. De ruime keuze geeft u de mogelijkheid ieder van de zes types naar wens te personaliseren. Maak het bassin zo groot of klein als u wilt en kies uit vier kleuren de nuance die het best bij uw persoonlijke smaak past. Starline zwembaden hebben alle kenmerken van Dutch design: ze zijn experimenteel, innovatief en onconventioneel. U kunt tal van accessoires toevoegen waaronder jetstreams, inlooptrappen en uiteenlopende zwembadtechnieken zoals poolcontrol en een hp-doseerpomp.

Starline zwembaden vertalen uw wensen in slimme en stijlvolle oplossingen op het gebied van esthetiek en ergonomie. De polyester bassins kenmerken zich door een minimalistisch ontwerp dat vervaardigd is uit het beste materiaal. Het design wordt doorgevoerd tot op detailniveau, dus geniet van een naadloze afwerking. Naast een schitterend ontwerp en perfecte kwaliteit biedt Starline bovendien componenten voor de absolute wellness-ervaring. 

Voorbeelden van extra componenten:

  • PoolControl
  • Frequentiegeregelde zwembadpomp
  • Niveauregelaar
  • pH-doseerpomp
  • UV-desinfectie
  • Bodemreiniger

Van Gemert gaat enkel voor kwaliteit. Starline is dan ook zorgvuldig geselecteerd na een uitgebreide zoektocht naar een aanbieder in kwalitatieve polyester baden. Met zorg leggen wij de verschillende modellen aan inclusief de accessoires en componenten die u kiest. 

Passende filosofie

De filosofie van Starline sluit naadloos aan op die van Van Gemert. Bij het ontwerpen van zwembaden, extra componenten en producten luisteren wij expliciet naar uw wensen. Door jarenlange ervaring en een compleet aanbod leveren wij beiden altijd maatwerk en zorgen we voor jarenlang zwemplezier. 

Over Starline

Starline of voluit de Starline Group B.V. ontwikkelt al net zo lang privé-zwembaden als Van Gemert. Hun polyester zwembaden en toebehoren zoals zwembadafdekking en -techniek behoren tot het neusje van de zalm. Het internationaal erkende bedrijf biedt dan ook enkel hoge kwaliteit binnen professioneel netwerk van dealers, zwembadbouwers en installateurs door heel Europa

Starline collectie
zes    zwembad lijnen
Design
luxe design opties en trappen
Monoblock zwembad
duurzame kwaliteit