Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Bouwkundige foliezwembaden

Wij zijn specialist in maatwerkzwembaden. Een bouwkundig foliezwembad bij Van Gemert biedt u alle luxe en ontspanning die u zoekt. 

Maatwerk

Welke vorm, diepte of afmeting u ook wenst wordt door ons gebouwd. Wij adviseren met een scherp oog voor detail en jarenlange kennis over de mogelijkheden van een bouwkundig foliezwembad in uw tuin. Zo levert het zwembad altijd extra allooi aan uw woning en uw leefplezier. 

Duurzaam en degelijk

Het foliezwembad bewees zich de afgelopen decennia als duurzaam en degelijk product dat jarenlang plezier biedt. Omdat Van Gemert al jaren gespecialiseerd is in maatwerk zwembaden heeft u ook de volledige vrijheid wat betreft afmeting, vorm, diepte en waterniveau.

Maatwerk biedt meerwaarde

Uw tuin fungeert als verlengstuk van uw woning. Het is dan ook belangrijk dat het zwembad waar u voor kiest, past bij het karakter van het huis en aansluit op het ontwerp van de tuin. Een mooi zwembad levert een esthetische meerwaarde aan uw woning. Ontdek de oneindige mogelijkheden van een bouwkundig foliezwembad bij Van Gemert.

Een foliebad bestaat uit bouwkundig gemetselde of gestorte wanden. Deze wanden bekleden wij vakkundig met gewapende folie, een combinatie die garant staat voor jarenlang zwemplezier.

Van Gemert onderscheidt zich door alle bouwkundige disciplines in huis te hebben. Dit waarborgt een kwalitatieve manier van bouwen en volledige begeleiding tijdens het project. Wij verzorgen het benodigde tekenwerk en bouwbegeleiding. Eventueel werken wij turn-key en brengen als projectbegeleider alle partijen samen. Zo werken we als een geoliede machine samen.

 

Kiest u maatwerk, maar is de omgeving moeilijk? Van Gemert biedt altijd de oplossing.

  • Wij instrueren uw aannemer of hovenier voor het grondwerk of leveren zelf mensen.
  • Wij hebben ervaring in alle locaties van Nederland. Zo bouwen wij zwembaden eventueel op heipalen en bieden ook praktische oplossingen wanneer deze gebouwd moeten worden in permanent hoog grondwatergebieden. 
  • Ook in bosrijke gebieden is een onderhoudsarm zwembad mogelijk. Laat ons de juiste, slimme oplossingen bieden en u geniet optimaal.

Een tuin is het verlengde van uw woning. Met zorg wordt deze aangelegd en de gekozen stijl wilt u uiteraard behouden. 

Innovatieve oplossingen

Al meer dan veertig jaar bouwen wij zwembaden met kwalitatief de beste materialen. Wij leveren onze maatwerk bouwtechnische foliezwembaden op verzoek met vele extra's. Denk daarbij op frequentiegeregelde pompen, LED-verlichting en lamellen solar-afdekking. Praktisch chloorvrij zwemmen wordt mogelijk met het beproefde UV-systeem en door middel van domotica blijft u op de hoogte over het onderhoud van het zwembad.

Unieke showroom

In de Van Gemert showroom in Mill, Noord-Brabant vindt u de innovatieve mogelijkheden en de meest actuele trends. We hebben er als enige partij in Nederland een vijftal werkende zwembaden liggen: zowel een foliezwembad als een betegelde variant en met verschillende type afwatering. Doe ook inspiratie op, op het gebied van accessoires, jetstreams, LED-verlichting, automatische desinfectie en zelfs domotica. Met ruin 1100 vierkante meter oppervlakte kunt u zich rustig oriënteren. Onze specialisten geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen. Heeft u liever een specialist bij u thuis? Maak dan een afspraak.

volledige vrijheid in
vorm en afmeting
Folie is
degelijk en duurzaam
het geeft vaak
een luxe uitstraling