Bel direct met (0485) 45 12 63 Telefoon

Prefab beton zwembaden

Deze verassende en vernieuwde werkwijze wordt alleen door ons geprakiseerd en garandeert u van een oersterk en maatwerk gebouwd zwembad met minimale overlast en lagere kosten.

De prefab betonbouw zwembaden van Van Gemert zijn uniek en innovatief. U bepaalt zelf de afmetingen van uw zwembad, want wij storten de wanden eigenhandig op onze werf in Mill. Vervolgens maken we het karwei bij u thuis af. Met een telescoopkraan plaatsen we de wanden, we bevestigen betonmatten en storten de vloer tussen de wanden in. Dit zorgt voor een hoogwaardig constructief afwerkniveau dat verzakking voorkomt en ook bij vrieskou geen problemen ondervindt. Onze werkwijze en het complete bouwproces ziet u in onze showroom. 
 

Uniek in Nederland

Onze prefab betonbouw zwembaden zijn uniek in Nederland. We hebben dan ook ruim ervaring met maatwerk zwembaden. Ruim veertig jaar geleden pionierden wij met oplossingen die toen nog onuitvoerbaar leken en hun tijd ver vooruit waren. Wij ontwikkelden nieuwe technieken en maakten het onmogelijke mogelijk. Zelfs vandaag de dag liggen deze zwembaden er nog steeds goed bij.

In een dag geplaatst

De bouw van een prefab betonbad begint natuurlijk bij het uitgraven van een gat. Daarna plaatsen wij de voorgebouwde wanden in de grond en storten we de vloer. Door deze werkwijze garanderen we een solide kuip die zijn stevigheid behoudt. Ook onder invloed van verschillende weersomstandigheden blijft de kuip zoals de dag dat hij geplaatst en gegoten werd.

Van Gemert is specialist in kwalitatief maatwerk. Als pionier op de Nederlandse zwembadenmarkt gieten we de prefab zwembadwanden zelf op onze werf in Mill.

Kies voor maatwerk, dat biedt veel voordelen:

 • Snelle bouwtijd. In een dag kunnen we een bouwkundige kuip realiseren.
 • Snelle realisatietijd. Wij onderhouden het contact met alle betrokken partijen. Een strakke planning zorgt voor een gestroomlijnd proces.
 • Zeer sterke constructie.
 • Inbouwdelen worden mee ingestort in Prefab wand. Denk hierbij aan een jetstream of onderwaterverlichting. Deze extra's kunnen de bouwtijd wel wat verlengen.
 • Het voldoet aan de constructie berekeningen.
 • Door de kuip machinaal te vullen met zand wordt verzakking voorkomen.
 • De binnenzijde van de betonnen wanden komen uit een mal. De kuip wordt hierdoor zeer strak gerealiseerd en cementgruis wordt hiermee voorkomen.
 • Door de inbouwdelen zoals de skimmer in te storten, zitten deze veel vaster in de kuip.
 • Het is mogelijk om een RVS-niscontructie te realiseren.
 • Leidingwerk wordt direct meegestort in de vloer, hierdoor lopen de leidingen alleen verticaal tegen de buitenkant van het bad en kunnen deze niet scheuren of verzakken.
 • Extra brede oplegging voor randsteen wordt meegestort.

Een tuin is het verlengde van uw woning. Met zorg werd deze aangelegd en de gekozen stijl wilt u uiteraard behouden. 

Van Gemert bouwt meer dan veertig jaar hoogwaardige, maatwerk zwembaden met kwalitatief de beste materialen. 

Compleet proces begeleid

Door jarenlange ervaring ligt uw nieuwe zwembad binnen een week nadat het graafwerk is begonnen in de tuin. We verzorgen de bouwbegeleiding van het intekenen tot het moment waarop onze monteur komt. Bij buitenbaden coördineren wij het graafwerk van de hovenier en bij een poolhouse onderhouden we nauw contact met de aannemer. Zo heeft u geen omkijken naar de aanleg. 

Innovatieve oplossingen

Wij leverne onze maatwerk bouwtechnische foliezwembaden eventueel met vele extra's. Denk aan op frequentiegeregelde pompn, warmtepompen, LED-verlichting en lamellen solar-afdekking. Praktisch chloorvrij zwemmen wordt mogelijk met het beproefde UV-systeem en door middel van domotica blijft u op de hoogte over het onderhoud van het zwembad

Maatwerk zwembaden
u bepaalt zelf de afmeting
Snelle bouwtijd
in een dag geplaatst
Sterke constructie
uniek in Nederland